Minister Kuldipsingh voert gesprekken in Nederland over ondernemerschap

12 June 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 12 juni 2022- De minister van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische innovatie, Reshma Kuldipsingh, is momenteel op werkbezoek in Nederland.

De bewindsvrouwe heeft vrijdag 10 juni, de samenwerkingsgesprekken met betrekking tot ondernemerschap die gestart waren in Suriname in mei 2022. De onderwerpen die tijdens de gesprekken aan de orde zijn gekomen, zijn onder andere ondernemerschap stimuleren, financiering voor ondernemerschap en het opbouwen van instituten voor ondernemerschap. Toen werd er gesproken over een mogelijke samenwerking op het gebied van Ondernemerschap tussen Suriname en Nederland.

Op donderdag 9 juni 2022 heeft minister Kuldipsingh reeds een bezoek gebracht aan de minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens, om de samenwerking op het gebied van ondernemerschap te intensiveren. Tijdens het gesprek is er aandacht besteedt aan diverse onderwerpen waaronder ondernemerschap stimuleren vooral onder vrouwen en jongeren en technische ondersteuning ten behoeve van het KMO- Fonds in Suriname.