NATIN opent remote learning lokalen ter stimulatie online onderwijs

10 July 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 10 juli 2021- Afstandsonderwijs wordt toegankelijker gemaakt voor studenten van het Natuurtechnisch Instituut, NATIN. Op vrijdag 9 juli  zijn er remote learning- lokalen geopend. Docenten worden zo in staat gesteld om vanuit de school online lessen te verzorgen. Studenten die niet beschikken over de faciliteiten om deze lessen thuis of elders te volgen, kunnen dat nu ook doen in deze lokalen Hiervoor zijn er speciale voorzieningen getroffen.

Bestaande lokalen zijn omgebouwd door handelsmaatschappij VSH United. Dit public-private-partnership initiatief wordt toegejuicht door minister Marie Levens. De financiële situatie in het land heeft ook de overheid getroffen. Daarom hoopt zij dat meerdere bedrijven dit voorbeeld zullen volgen.

De scheidende CEO tevens RvC-lid, Jim Healy geeft met dit initiatief terug aan de gemeenschap. De VSH- topman, die in zijn loopbaan heel veel successen heeft geboekt, vindt het belangrijk dat er kansen worden gecreëerd voor jongeren, zodat zij verder kunnen groeien.  Hoewel de lokalen direct gebruikt kunnen worden, zal het nog even duren alvorens de lessen aanvangen. Er moeten nog enkele zaken in orde gemaakt worden.

-STVS Nieuwsredactie-