Nationale Kunstbeurs verlengd tot 18 maart

21 February 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 21 maart 2022- Door het groot digitaal succes van de Nationale Kunstbeurs is deze verlengd tot 18 maart. Volgens Juan Pawiroredjo ondervoorzitter van Stichting Nationale Kunstbeurs is de vraag van de samenleving en de rest van de wereld heel groot. De virtuele beurs heeft duizenden bezoekers gehaald. Het is de 56ste keer dat de Nationale Kunstbeurs wordt georganiseerd.

Dit is het tweede jaar achtereenvolgend dat de beurs virtueel is. Volgens Pawiroredjo kunnen personen haast niet meer wachten om fysiek aanwezig te zijn wanneer de Nationale Kunst beurs weer bezoekers kan ontvangen. De planning van de 57ste Nationale Beurs zal niet lang na de afsluiting van dit jaar van start gaan. Er hebben een aantal nieuwe gezichten of  nieuwe kunstenaars deelgenomen aan de beurs. De ston futu’s die al jaren participeren ontbreken ook niet.

Pawiroredjo is benieuwd naar het aantal deelnemers dat zich van het jaar zal opgegeven om mee te doen aan de beurs. De enige uitdaging van de beurs is het financieel aspect. Het is de afgelopen jaren best moeilijk geweest om aan sponsoren te komen. Maar de organisatie blijft hoopvol.