‘Neymar buiten zinnen van woede na mislukte comeback’

3 September 2019

Comments: 0

Dinsdag 3 september 2019 – Eén van de grootste transfersoaps van de voorbije zomer is geëindigd op een grote sisser. Het had er immers alle schijn van dat Neymar Jr ging vertrekken bij Paris Saint-Germain. Een terugkeer naar FC Barcelona leek lange tijd in de maak, maar uiteindelijk bleef een transfer toch uit.
Omdat Barça eerder dit jaar al de nodige miljoenen had laten rollen voor onder meer Antoine Griezmann en Frenkie de Jong, waren de financiële middelen beperkt en moesten de Catalanen creatief zijn. Maar zowat elke constructie die bij PSG werd voorgesteld, stuitte op een ‘njet’ van de Fransen. Uiteindelijk leek er toch een overeenkomst in de maak over een soort van ruildeal waarbij Blaugrana naast een hoop cash ook een drietal spelers naar Parijs liet vertrekken.

Toen was het echter te laat om Ousmane Dembélé te overtuigen om mee te stappen in dit verhaal en dus bleef een akkoord uit. En dat zou absoluut niet naar de zin van Neymar zijn. Volgens het Spaanse SPORT is de Braziliaan niet alleen erg teleurgesteld, hij zou ook woedend zijn op zijn huidige werkgever. Naar verluidt zou hij in de komende mercato’s alsnog zo snel mogelijk willen vertrekken, maar voorlopig zal er dus eerst een oplossing in Parijs gevonden moeten worden.
-voetbalnieuws-