Nieuwe directeur DNV Shivanand Ramlall

2 September 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 02 september 2021- Het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) heeft een nieuwe directeur. Shivanand Ramlall zwaait vanaf 2 september de scepter bij het Directoraat. De installatie heeft op het Kabinet van de President plaatsgevonden. De aanpak van integriteitsvraagstukken en reorganisatie van het DNV wordt gezien als prioriteit voor de regering.

Tijdens deze bijeenkomst heeft de president de benoemingsresolutie overgedragen aan de nieuwbakken directeur. Naast het staatshoofd waren ook aanwezig, minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Waarnemend Bevelhebber Nationaal Leger, Henri van Axeldongen, Korpschef Roberto Prade, het Interim Managementteam DNV, Majoors Eria Wamenie en Gerard Kalka en adviseurs van het kabinet.

Het Interim Managementteam DNV (IMT-DNV), bestaande uit Majoors Eria Wamenie en Gerard Kalka, en directeur Ramlall, hebben het protocol van overdracht getekend. Met deze aanstelling wordt de periode van het IMT-DNV beëindigd, maar zal op instructie van het staatshoofd ondersteuning geven aan de nieuwe directeur.

Het staatshoofd stelt zijn vertrouwen in Ramlall. Met zijn kennis, kunde en ervaring is hij ervan overtuigd dat de nieuwbakken directeur goed werk zal verrichten.

-STVS Website-