Nitin Jagbandhan nieuwe voorzitter Sanátan Dharm

January 4, 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 04 januari 2022- De nieuwe voorzitter van Sanátan Dharm Pandit Nitin Jagbandhan heeft goede voornemens voor zijn organisatie. Volgens hem zal het goede werk onder de gewezen voorzitter Radjnarain Nannan Panday voortgezet worden. De Organisatie bestaat uit meer dan 45 tempels. Jagbandhan geeft aan dat hij samen met zijn bestuursleden zal werken aan de verdere bloei van de organisatie.

Sanatan Dharm, is één van de grootste hindoeïstische religieuze organisatie in Suriname. Pandit Jagbandhan geeft aan, dat deze functie zeer belangrijk is en veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. De nieuwbakken voorzitter volgt de 93-jarige Radjnarain Mohanpersad Nannan Panday op. Verder geeft hij aan, zeer tevreden te zijn dat een jong en dynamisch team de gelegenheid wordt geboden om het werk verder te stuwen.

De voorzitter doet verder een oproep naar alle religieuze leiders in Suriname om te bundelen voor een goede samenwerking. Nitin Jagbandhan is op 24 december 2021 gekozen als de nieuwe voorzitter van Sanáthan Dharm.