NPS voorzitter maakt zich zorgen over misinformatie

15 February 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 15 februari 2022- De samenleving wordt geïnformeerd via artikelen met “mooie koppen”, waarbij de inhoud van het bericht anders is. Dit zei Gregory Rusland afgelopen zaterdag tijdens de Opo Yari viering van de Nationale Partij Suriname (NPS). Hij waarschuwde NPS-ers om voorzichtig hiermee te zijn. De misinformatie aan het volk is bedoeld om de mensen te dwingen een bepaalde richting op te gaan.

Rusland lichtte toe dat wanneer een partij deel uitmaakt van de regering, die voor de eerste drie jaren niet moet kijken naar partijzaken. “Je moet nationaal kijken, je moet bezig zijn om zaken te doen voor het land,” zei hij. Na die drie jaren kan men bezig zijn met campagnevoering. Rusland heeft gemerkt dat men vanaf de eerste dag juist al bezig was met het voeren van een verkiezingscampagne. De NPS moet ervoor zorgen dat die haar huiswerk gaat maken.

De afdeling Paramaribo is bezig om de structuren in place te brengen. Ze willen ervoor zorgen dat deze afdeling ready is om, wanneer het zover is, de verkiezingen te winnen.

Ivanildo Plein gaf aan dat de NPS haar kracht zal tonen in 2022. Volgens hem is de groene partij geen kleine partij, maar één waarmee er rekening gehouden dient te worden binnen het politiek spectrum.