Offset reageert op overlijden Takeoff: ‘De pijn is ondraaglijk’

16 November 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Offset heeft voor het eerst gereageerd op het overlijden van Takeoff, zijn bandgenoot bij Migos. De rapper schrijft dat de pijn na het verlies van zijn collega en vriend ondraaglijk is. Takeoff is twee weken geleden doodgeschoten.

“Mijn hart is verbrijzeld en ik heb zoveel te vertellen, maar kan de woorden niet vinden”, schrijft de dertigjarige Offset. “Ik ben gaan slapen in de hoop dat het allemaal een droom was, maar het is de realiteit. En de realiteit voelt als een nachtmerrie.”

Offset, die samen met Takeoff en Quavo de hiphopgroep Migos vormde, had gehoopt dat hij op een andere manier afscheid kon nemen van zijn goede vriend. “Ik wou dat ik je nog een laatste keer kon omhelzen. Nog een laatste keer met je kon lachen, roken en optreden. Je hebt een grote leegte achtergelaten die nooit zal worden gevuld.”

Eerder dit jaar ging het gerucht dat er binnen Migos ruzie was ontstaan. Takeoff en Quavo brachten vervolgens samen een album uit, zonder medewerking van Offset.

Het is voor het eerst dat Offset heeft gereageerd op het overlijden van Takeoff. Cardi B heeft eerder al een eerbetoon aan haar vriend gebracht.

De rapper werd begin november in Houston doodgeschoten. Quavo was getuige van de schietpartij, maar bleef ongedeerd.

-nu.nl-