Ontevreden buschauffers dreigen in actie te gaan

18 May 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 18 mei 2021- Bushouder Wendel Willie, die opkomt voor de belangen van de buschauffeurs dreigt in actie te gaan. Willie geeft aan dat de lockdown die vanaf 18: 00 uur ingaat, invloed heeft op hun business. De chauffeurs willen hun toegezegde subsidie van 3 maanden en 2 maanden Covid-19 toelage ontvangen. Deze gelden zijn nog niet gestort. “We moeten onze stem laten horen, want we zijn al voorbij de fase van geduld houden”.

Volgens Willie, wacht de groep ruim een jaar op hun gelden, die zij van de overheid moeten ontvangen. Zij hebben een keer een toelage van Srd1500, die reeds lang op is  en een pakket ontvangen, aldus Willie.

De bushouder, laat verder optekenen, dat het in de bedoeling lag om op maandag 16 mei een prikactie te voeren. Er wordt nog gekeken naar de uitvoering van het actiemodel. Volgens Willie, moet het volk ook betrokken worden, zodat  de samenleving de ernst van de zaak zelf inziet.

De chauffeurs zijn het wachten zat. Hij zegt verder de chauffeurs te ondersteunen als zij in actie gaan. Zij krijgen de ondersteuning van mensen in de 60. Wij willen niet het bos ingestuurd worden, vandaar dat wij met een nieuwe actiegroep komen, aldus Willie.

Willie vraagt aan de regering om aan tafel te zitten, zodat er een oplossing hierin komt.

STVS Website-