Overhandiging EK-boekje aan minister Volksgezondheid

18 May 2021

Comments: 0

Dinsdag 18 mei 2021- Het Europees Kampioenschap (EK) staat voor de deur. In dit kader heeft Quaraisy Nagessering, CEO van QN Sport + Television NV het EK-boekje aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid overhandigd.

De minister heeft ook zijn bijdrage geleverd aan het boek, door het voorwoord te hebben geschreven. De MoHanA-maatregelen komen ook voor in deze uitgave.

Nagessersing geeft de EK- en WK sportboekjes sinds het jaar 2000 uit. Vanwege de covid-19-pandemie in de wereld, waardoor het sportgebeuren aan banden is gelegd, heeft het EK-boekje enkele aanpassingen ondergaan. Volgens Nagessersing gaan sport en gezondheid hand in hand en heeft de UEFA gemeend de toernooien voort te laten gaan onder heel strenge maatregelen. Alle landen die zich hebben gecommitteerd aan dit Europees Kampioenschap kunnen een beperkt aantal toeschouwers toe laten die gevaccineerd en covid-19-negatief getest dienen te zijn.

Op 11 juni start het EK 2021 en die vind in 11 landen plaats. Van het EK-boekje is een oplage van 7000 uit gegeven. Dit is volgens Nagessersing onder meer mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. In het EK-boekje wordt er behalve het EK-toernooi ook gesproken over Copa America van dit jaar.

Minister Ramadhin , is heel enthousiast over de uitgave van het EK-boekje.

STVS Website-