PL verdeeld 1500 schoolpakketten

2 October 2022

In: Nieuws
Comments: 0

De politieke partij Pertajah Luhur (PL) heeft gisteren 1500 schoolpakketten uitgedeeld aan de armsten onder de armen. Volgens de voorzitter Paul Somohardjo heeft de organisatie gemeend leden en niet leden te ondersteunen gezien de economiche situatie in Suriname.

De partij heeft donateurs bereid gevonden om te ondersteunen om dit succes te bereiken. Verder hebben vrienden die in het buitenland vertoeven die de partij een warm hart toedragen ook een bijdrage geleverd. Volgens de voorzitter is het van belang dat jong Suriname onderwijs geniet vanwege de grootte ontwikkelingen die langs de kust van Suriname plaastvinden.

Volgens hem moeten de Surinamers goed opgeleid worden om invulling te kunnen geven aan de diverse arbeidsplekken die openen zullen komen. De secretaris van de rood-witte organisatie Bronto Somohardjo onderstreept het belang van het genieten van onderwijs.

Hij beseft dat ouders en of verzorgers het uitdagend vinden om in het byzonder schoolspullen te kopen voor hun kinderen, dus de pupillen moeten hun ouders blij maken door over te gaan.