RAMADHIN VERWACHT OP 11 NOVEMBER UITSPRAAK KORT GEDING

October 28, 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 28 oktober 2021- Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid verwacht dat de rechter uiterlijk op 11 november een uitspraak zal doen in het kort geding. Er is door Jennifer van Dijk-Silos, Steve Meye en Patrick Bhagwandin een rechtszaak aanhangig gemaakt tegen de bewindsman, wegens belediging van hun persoon.

Op 19 augustus hebben religieuze organisaties, Ravaksur, vakbonden en individuen een petitie aangeboden aan de toenmalige waarnemend-president Ronnie Brunswijk. In de petitie wordt gesteld dat het vaccinatie-beleid van minister Ramadhin voor toenemende apartheid en discriminatie zorgt.

Middels het schrijven willen de indieners aandacht vragen voor onder andere de vaccinatie-dwang. Volgens initiatiefnemer Jennifer van Dijk-Silos heeft de VG-topman vanaf dat moment de indieners beledigd en valselijk beschuldigd, via de pers.

Silos, die zelf advocaat is, zegt dat de uitspraken van de minister in de media gecorrigeerd moeten worden. Ze benadrukt dat ze geen antivaxer is, omdat ze zelf ook is gevaccineerd. Volgens haar passen de uitspraken die Ramadhin heeft gedaan niet bij het ambt van minister.
Minister Ramadhin blijft erbij dat hij niemand heeft beledigd en dat hij geen enkele burger dwingt zich te laten inenten, of een beleid uitvoert waarbij er sprake is van vaccinatie-dwang.