Ronaldo gaat dieper in op slechte band met Ten Hag: ‘Ik voel me geprovoceerd’

November 18, 2022

Comments: 0

De sterspeler van Manchester United vertelt in het tweede deel van zijn veelbesproken interview met de Britse journalist Piers Morgan dat hij werd geprovoceerd door de Nederlandse trainer. De vijfvoudig Gouden Bal-winnaar gaat nu dieper in op zijn verstoorde relatie met de oud-trainer van Ajax. «Er zijn dingen gebeurd die mensen niet weten. En ik kan niet ontkennen dat mijn relatie met de trainer niet goed is. ‘’Hij geeft me niet het respect dat ik verdien, maar het is wat het is’’. Dit is waarschijnlijk de reden dat ik eerder wegliep bij de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur.”

‘Het slaat gewoon nergens op’

Ronaldo weigerde tegen Tottenham een paar minuten voor tijd in te vallen en zocht al voor het eindsignaal boos de catacomben op. Ten Hag liet hem vervolgens buiten de selectie voor de wedstrijd erna tegen Chelsea.

‘’Hij hield me uit respect voor mijn carrière op de bank tegen Manchester City maar wilde me vervolgens wel drie minuten laten invallen tegen Tottenham. Als iemand geblesseerd is of als ik écht nodig ben, dan wil ik wel voor vijf minuten invallen’’. Maar nu voelde ik me geprovoceerd. Niet alleen vanwege dat moment, maar ook door wat er allemaal aan vooraf is gegaan.” “Ik heb bij geen enkele club en met geen enkele trainer problemen gehad. Nu werd ik voor drie dagen geschorst. De Portugees bereidt zich momenteel met zijn land voor op het WK in Qatar.