ROS geeft aanzet tot lerende organisatie

21 February 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 21 februari 2022- Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft vorige week tijdens een driedaags seminar de aanzet naar een lerende organisatie gegeven. De trainingssessie werd verzorgd door Institution for Transformational Leadership Education and Training (ITLET) onder leiding van de bekende en professionele trainer Humphrey Bendt die jaren management- en leadershiptrainingen zowel nationaal als internationaal heeft verzorgd.

Trainer Bendt heeft de ROS-leiding een eerlijke en openhartige quick scan van de huidige organisatiecultuur voorgehouden. Dit houdt onder ander in de werkattitude, het verantwoordelijkheidsbesef, de motivatie, prestatie en resultaatgerichtheid.

Bendt heeft de deelnemers hiermee wakker geschud en aangespoord om aan de slag te gaan en de organisatie in een positieve richting te duwen. Er is een redactieteam samengesteld om op basis van de aangereikte tools de SWOT-analyse en de missie en visie van ROS definitief te formuleren. Voor de participanten was deze werksessie zeer leerrijk en vruchtbaar.