Senesi kiest ondanks gesprek met Mancini voor interlandloopbaan bij Argentinië

19 May 2022

Comments: 0

Donderdag 19 mei 2022- Marcos Senesi heeft gekozen voor een interlandloopbaan bij Argentinië. ‘’Ik heb er goed over nagedacht en het er met mijn familie over gehad. Maar ik droomde er als kind al van om voor het Argentijnse elftal uit te komen, dus eigenlijk heb ik niet lang getwijfeld’’, zegt Senesi in gesprek met de Argentijnse krant Olé.

Ondertussen probeerde Mancini hem te verleiden tot een plek in de selectie van Italië, dat zich niet wist te plaatsen voor het WK van eind dit jaar in Qatar. ‘’Mancini vertelde me over het project dat hij voor ogen ziet. Het is voor mij een voorrecht dat twee landen geïnteresseerd zijn, maar ik denk het laatste jaar alleen maar aan een debuut voor Argentinië’’, aldus Senesi.