Sneijder stopt alweer met bijstaan Ihattaren: ‘Hij kan de knop nog niet omzetten’

15 November 2022

Comments: 0

Wesley Sneijder heeft al na een week een einde gemaakt aan zijn samenwerking met Mohamed Ihattaren. Exact een week geleden ging Sneijder nog aan de slag met de twintigjarige Ihattaren, die mislukte periodes bij PSV en Ajax achter de rug heeft. ‘’Hij heeft wel de passie en vreugde, maar hij kan de knop nog niet omzetten’’.

‘Voor mij is het klaar’

‘’Voor hemzelf is het heel erg vervelend. Voor mij niet. Hij doet het niet voor mij, hij moet het voor zichzelf doen’’, aldus Sneijder. ‘’Voor mij is het klaar’’. ‘’Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk. Ik ben helemaal niet boos geweest. Maar ik ga hem daar niet meer bij steunen’’. Ajax maakte onlangs bekend de koopoptie in het huurcontract van Ihattaren niet te lichten.