Stg. Wan Okasi herdenkt 10-jarig bestaan

21 June 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 21 juni 2021- Er wordt meer aandacht besteed aan de mens met een beperking vergeleken met 10 jaren terug. Dit constateert Aniel Koendjbiharie, voorzitter van Stichting Wan Okasi. De organisatie, die zich inzet voor de positie van mensen met een beperking, herdacht gister haar 10-jarig bestaan.

In het decennium van haar bestaan heeft de organisatie volgens Koendjbiharie heel wat zaken kunnen verwezenlijken. Hieronder valt de ratificatie van de Rechten van de Mens met een beperking en het storten van de uitkering voor de doelgroep op een eigen bankrekening.

Ruim 2 jaar terug is de organisatie gestart met het aanbieden van zorgvervoer aan haar doelgroep. Hoewel in het begin alles vlot verliep, heeft de organisatie mede door de financieel-economische situatie en de corona pandemie te maken met heel wat uitdagingen. Koendjbiharie legt uit dat men nu bezig is met reorganisatie van de busvervoerdiensten, zodat het zorgvervoer beter gereguleerd kan worden.

Stichting Wan Okasi wil zich blijven inzetten om de positie van de mens met een beperking de komende jaren verder te verbeteren.

-STVS Nieuwsredactie-