STVS uit de lucht

8 August 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 08 augustus 2021- De STVS heeft een enorme schade opgelopen vanwege wateroverlast. Door de zware regens eerder in de middag is het water vanuit het dak de controle ruimtes binnen gekomen. De situatie is zo erg dat het water in de zekeringkasten terecht  is gekomen. De president-commissaris, Kenrich Cairo geeft aan dat de situatie levensgevaarlijk is.

De bond van de STVS heeft meteen actie ondernomen en het personeel gevraagd niet aan het werk te komen. Penningmeester, Navin Bisai, die ook personeelslid is van de STVS, zegt dat ze bezig waren met een opname toen het zwaar begon te regenen en na een poosje stroomde het water vanuit het plafond in de controle ruimtes. De hoofdschakelaar werd uitgeschakeld door aanwezige personeelsleden.

Cairo hoopt dat er vanuit de regering een oplossing kan komen, zodat het dak weer gerepareerd kan worden, want onder deze omstandigheden kan er niet gewerkt worden. Directeur Raoul Abisoina, geeft aan dat De STVS veel schade heeft opgelopen en weet nog wanneer we in de lucht zullen.