Succesvol event bij Janssen University of Applied Sciences

29 July 2022

In: Nieuws
Comments: 0

De studenten van Janssen organiseerden zaterdag jl. een netwerk event in het kader van hun praktijkopdracht Communicatie. De theorie van effectief mondeling en schriftelijk communiceren werd middels een projectopdracht “Communicate Your Way” uitgevoerd. De studenten moesten creatieve ideeën bedenken om ervaringen en ontwikkelingen in hun vakgebied uit te wisselen en dat presenteren aan het grotere publiek.

Rond 17.30 uur stond de parkeerplaats van Janssen University of Applied Sciences vol met auto’s, terwijl de activiteit voor 18.00 uur gepland stond. Stoelen werden in de aula bijgeschoven, omdat er meer bezoekers kwamen dan werd verwacht.

Volgens Daniel Gajadhar, tweedejaarsstudent, heeft hij competenties ontwikkeld die hem in staat stelt om succesvol mee te doen aan de implementatie van Human Key Performance Indicators binnen Staatsolie Power Company Suriname. Deze tool maakt het mogelijk om activiteiten efficiënt en effectief uit te voeren met inachtneming van de veiligheid van medewerkers.

Jean-Claude Apinsa, eigenaar van Golvin Timber Export besloot in 2020 de opleiding ICT bij Janssen te volgen om kennis en vaardigheden op te doen in dit vakgebied, zodat hij deze in zijn eigen organisatie met succes kon toepassen.

Te oordelen naar vragen en reacties van de aanwezigen mag Janssen deze avond als zeer succesvol beschouwen.