Suriname en Antwerpen tekenen intentieverklaring om band te versterken

8 August 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 08 augustus 2021- Suriname en Antwerpen tekenen een intentieverklaring om de samenwerkingsbanden te versterken. NV Havenbeheer Suriname en de haven van Antwerpen zijn sinds 1988 een werkrelatie gestart. Volgens Albert Jubitana,  minister van Transport Communicatie en Toerisme, legt verder uit dat het de bedoeling is om met deze intentieverklaring de samenwerking uit te diepen.

Andreas Talea, directeur van NV Havenbeheer Suriname, zegt  uit te kijken naar uitbreiding van de zakelijke band met Antwerpen. Volgens de directeur is deze ondertekening een heugelijk feit voor Suriname. Talea legt uit dat de haven zich momenteel op een cruciaal kruispunt bevindt van de ontwikkelingsfase. Volgens de directeur is de haven van Antwerpen een betrouwbare partner.

Christof Waterschoot, directeur van de Haven van Antwerpen, zegt dat hij bereid is samen met Suriname alle kansen te grijpen die op het pad komen van ons land. Volgens de directeur is hij bereid bij te dragen aan de bloei van Suriname in het belang van de Surinaamse bevolking en overheid.

-STVS Nieuwsredactie-