Tiener meldt zich bij politie VS en zegt 7 jaar vermiste jongen te zijn

4 April 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 04 april 2019 – Een veertienjarige jongen heeft zich woensdag bij de politie in de Amerikaanse staat Illinois gemeld. Hij claimt Timmothy Pitzen te zijn, een zesjarige jongen die in 2011 verdween nadat zijn moeder zichzelf om het leven bracht. Volgens het politierapport zegt de jongen dat hij al die tijd door twee mannen is vastgehouden, maar dat hij woensdag kans zag om te ontsnappen.

Zowel de lokale politie als de FBI doen onderzoek naar de identiteit van de jongen. Zo wordt zijn DNA vergeleken met familieleden van de vermiste jongen.

Timmothy Pitzen werd op zesjarige leeftijd plots door zijn moeder van school gehaald. Ze reed twee dagen met hem rond en samen bezochten ze onder meer een waterpark. Af en toe belde de vrouw naar familieleden, maar niet naar haar man, om te zeggen dat ze veilig waren.

In een hotelkamer heeft de moeder zichzelf van het leven beroofd. Ze liet een briefje achter waarop stond dat Timmothy veilig was, maar nooit gevonden zou worden. De vader en de oma van de jongen (hoofdfoto, red.) hebben de veertienjarige jongen nog niet gesproken, melden Amerikaanse media.

-Bron: nu.nl-