Tiger Woods is terug: ‘Ik heb de pijn die ik verwachtte, maar het was geweldig’

8 April 2022

Comments: 0

Vrijdag 08 april 2022- Tiger Woods geniet ervan dat hij weer terug is op de golfbaan. ‘’Ik zei de hele week al tegen mijn team dat het anders zou worden tijdens de wedstrijden en ook dat er adrenaline bij zou komen kijken’’, beschreef Woods zijn gevoel na de eerste dag in Augusta. Hij noteerde onder grote belangstelling drie birdies en twee bogeys en ging rond in 71 slagen, één onder par. ‘’Het is mooi om onder par te eindigen nadat ik er zo’n lange tijd uit ben geweest’’, aldus Woods.

‘Het was niet makkelijk om terug te komen’

‘’Als je ziet waar ik vandaan kom en waar ik nu sta… Het was niet makkelijk’’, aldus Woods. ‘’Ik heb hier sinds mijn overwinning in 2019 niet meer gespeeld, want in 2020 was er Covid en vorig jaar was ik er niet’’.