Twee scholieren ingesloten voor wederzijdse mishandeling

February 4, 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 04 februari 2020 – De politie van het bureau Zanderij heeft op vrijdag 24 januari de 19-jarige Sivan K. en de 18-jarige Mulleri G. ingesloten.

Beide jongemannen zijn scholieren van respectievelijk een Mulo en een LBO school te Wit Santi. De twee bleken reeds geruime tijd in onmin met elkaar te leven.

Sivan scholier van de Mulo school stapte op die bewuste dag na school in de schoolbus, die daarna de LBO school aandeed om andere leerlingen op te halen. Op een bepaald moment loste Mulleri enkele schoten met een gas buks op de schoolbus waarin Sivan met andere scholieren zat. Gelukkigerwijs raakten geen van de scholieren in de bus gewond.

Sivan werd boos, stapte gewapend met een hamer in zijn hand uit de bus en bracht Mulleri hiermee een slag in zijn gezicht ter hoogte van zijn oor. Mulleri liep een fractuur op en werd voor medische hulp afgevoerd naar de RGD poli te Zanderij. De gewonde scholier is voor verdere medische behandeling verwezen naar de KNO arts.

Beide scholieren zijn aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zowel de gas buks als de hamer zijn in beslag genomen.

-KPS-