Update: Drie doden te betreuren bij verkeersongeval te Coronie; personalia verkeersslachtoffers bekend

18 March 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 18 maart 2022- De personalia van de drie mannen die in de avond van maandag 14 maart 2022, bij een verkeersongeval te Weg naar Coppename in het district Coronie om het leven kwamen, zijn achterhaald.

Het gaat in deze om de 64-jarige autobestuurder Samigoen Kramontono en de twee mede-inzittenden Soerin Rambharons Mesre (25) en Ritesh Doerga (38). Een vierde manspersoon, de 23-jarige Sonny T. overleefde het ongeval en werd voor medische hulp per ontboden ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie afgevoerd.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de autobestuurder Samigoen met de drie mede-inzittenden over de Weg naar Coppename reed, richting Nickerie. Ter hoogte van kilometer 24 verloor de automobilist de controle over het stuur, waarna de auto over de kop sloeg en in de goot langs de weg belandde.

De ontzielde lichamen van Samigoen, Soerin en Ritesh zijn inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Coronie is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.