UPDATE: STVS en SBB tekenen samenwerkingsovereenkomst

3 March 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 03 maart 2022- Bij de ondertekening van een overeenkomst tussen de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) en Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) op woensdag 02 maart 2022, zei directeur Raoul Abisoina dat staatsbedrijven meer met elkaar moeten samenwerken. Het doel van deze samenwerking is om diverse producties van SBB via de “nationale zender” uit te zenden.

De directeur van SBB, Stanley Betterson benadrukt dat er meer duidelijkheid verschaft moet worden aan de samenleving over het reilen en zeilen van de organisatie. In de afgelopen periode is SBB, negatief in het nieuws verschenen o.a. de ontdekking van cocaïne in houtblokken en het verkeersongeval op de Wijdenboschbrug op 15 december 2022. De SBB wordt onterecht meegesleept in deze kwesties. Naast het verbeteren van een slechte imago zal de samenleving ook informatie krijgen over hoe het houtvellen eraan toe gaat.

SBB communicatie manager, Dino Souprayen zegt dat het een uitdaging is om de juiste informatie te brengen naar het publiek, omdat men soms nog een vertekend beeld heeft van SBB.