Verdachte ingesloten voor diefstal middels geweldpleging

7 March 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 07 maart 2022- Op dinsdag 01 maart 2022 werden de 39-jarige Etienne H., zijn kompaan Alwien V. heler Junion door de politie van Flora aangehouden voor diefstal. Bij de inbraak hebben zij 7 stuks solar wand en LED-lampen met bewegingssensor meegenomen. Junion werd heengezonden.

Hangende het onderzoek, deed de 22-jarige B.R, op donderdag 03 maart 2022 rond 12:30 uur aangifte van verduistering tegen Etienne H. Volgens de aangeefster heeft Etienne een Yamaha bromfiets verduisterd dat aan haar vader toebehoort. Verdachte Etienne, had de bromfiets geleend om boodschappen te doen. Na enige tijd te zijn weggebleven, werd de verdachte door de vader van B.R. opgebeld en  hij hield de vader voor dat ene “finman”, Jurgen P., de bromfiets met geweld van hem afpakte. 

Jurgen P., werd opgespoord en aangehouden. Jurgen ontkend dit feit te hebben gepleegd. Hij verklaart wel te hebben gezien dat de bromfiets werd weggenomen door twee onbekende mannen. Hangende het onderzoek is Jurgen in overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld ter zake “diefstal met geweldpleging”. 

De bromfiets is nog niet achterhaald.