Verdachte zware mishandeling en poging doodslag aangehouden

17 May 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 17 mei 2021- De recherche van Paramaribo heeft op woensdag 12 mei de 24-jarige Mikoimi A. aangehouden ter zake zware mishandeling en poging doodslag aangehouden.

De verdachte Mikoimi heeft in de maand april 2021 een manspersoon steekverwondingen toegebracht met een scherp voorwerp. Dit gebeurde voor een supermarkt. Onderzoek wees uit dat het latere slachtoffer de ex-vriend van Mikoimi’s zus was. Het koppel kreeg op een bepaald moment ruzie met elkaar waarbij de zus mishandeld werd door de man.
Toen Mikomi dit hoorde ging hij de ex-vriend om rekenschap vragen. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen de twee mannen met het gevolg dat Mikoimi een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij de ex-vriend neer stak. Na de daad maakte Mikoimi zich uit de voeten en dook onder.

Het slachtoffer was ter verpleging in een ziekeninrichting opgenomen voor medische behandeling. Hij is inmiddels ontslagen. Op woensdag 12 mei heeft de verdachte Mikoimi zich aangemeld bij de politie waarna hij is aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mikoimi door de politie in verzekering gesteld voor zware mishandeling en poging tot doodslag.

-Kps-