Verdediger Ramos nog minimaal een maand aan de kant bij PSG

13 August 2021

Comments: 0

Vrijdag 13 augustus 2021- Sergio Ramos is nog zeker tot na de interlandperiode in september niet fit om wedstrijden te spelen voor zijn nieuwe club Paris Saint-Germain (PSG). De 180-voudig Spaanse international, die vanwege een kuitblessure het afgelopen EK voetbal miste, werkt in alle rust aan zijn herstel, meldt de ploeg uit Franse hoofdstad vrijdag.

De 35-jarige verdediger, die overkwam van Real Madrid, was al geblesseerd toen hij de Spaanse hoofdstad verliet. Ramos vertrok transfervrij bij zijn club, die niet de financiële ruimte had om hem langer te houden. PSG hoopt dat Ramos, die net als zijn nieuwe ploeggenoot Lionel Messi een tweejarig contract tekende, op 11 september zijn eerste minuten kan maken voor de Parijzenaars.

Ligue 1, de Franse competitie, is afgelopen weekeinde al begonnen. PSG versloeg in het openingsduel Troyes met 1-2. Zaterdag ontvangt de ploeg RC Strasbourg. Messi, die afgelopen woensdag door de club werd gepresenteerd, maakt zijn debuut naar verwachting later deze maand.

-Nos.nl-