Verkiezingen Miss India Worldwide Suriname 2022 in mei

28 March 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 28 maart 2022- De organisator Stichting Beauty’s of Suriname Pageant, meldt dat de verkiezing van Miss India Worldwide voor de 2de keer in Suriname wordt gehouden. Dit zal plaatsvinden in de maand mei 2022. Door de corona pandemie, waarvan de hele wereld vanaf maart 2020 in de ban is, werden alle activiteiten hieromtrent stopgezet. Het doel van de Miss India Worldwide Surinaamse verkiezingen is om een platform te creëren voor jongen dames van Hindoestaanse afkomst om hun culturele waarden te demonstreren en als voorbeeld te dienen voor de gemeenschap. De verkiezingen van dit jaar heeft ook een Miss Teen en Mrs. India categorie.

De National Director, Gietanjalie Thakoer zegt dat met het organiseren van Miss India, Suriname afgevaardigd wordt op internationale Fora. Miss India Worldwide werd in 2018 na vijf jaren weer gehouden. Winnares Rishika Poeran, vertegenwoordigde Suriname bij de Miss India Worldwide verkiezingen in New Jersey. In 2019 werd Suriname vertegenwoordigd door Miss Raveena Bharat in Mumbai, India.

De stichting heeft ervoor gekozen om een jaar over te slaan en de show midden 2020 te organiseren. Er is een selectie gemaakt van de top 5 kandidaten uit het jaar 2018 voor de beste kandidaat die een presentatie gaf aan een waardige jury panel.