Vicepresident JCI-USA op beleefdheidsbezoek bij minister Mac Andrew

11 October 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken , heeft donderdag 6 oktober de vicepresident van de Junior Chamber International van de VS, Juliana Durie, ontvangen voor een beleefdheidsbezoek. Mac Andrew heeft aan de hoge functionaris van de JCI-USA inzicht verschaft in het Jeugdbeleid en over het Surinaams ontwikkelingsconcept Youth POWER dat ten grondslag ligt aan het beleid.

Voorts heeft de bewindsman ook een toelichting gegeven op het jeugdprofiel dat het ministerie heeft ontwikkeld en dat als richtsnoer dient voor alle personen en organisaties die zich richten op het welzijn van jongeren in ons land. De bewindsman heeft er alle vertrouwen in dat de beleidsactiviteiten gebaseerd op zowel het concept als het profiel, zullen resulteren in sociale en mentale groei van jongeren.

De JCI heeft volgens haar programma’s die jongeren in staat stellen om niet alleen lokaal, maar ook internationaal begeleid en versterkt te worden. Ze heeft leden in meer dan 120 landen, waaronder Suriname.