Vier drugsverdachten door rechercheurs van Narcotica Brigade in de kraag gevat

18 March 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 18 maart 2022- Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben op zaterdag 12 maart 2022 na bekomen informatie Claudio L. (39), Peter F. (52), Jason B. (23) en Daninio W. (27) op de kruising van de Latour- en de Martin Luther Kingweg, bekend als “Post 1” opgespoord en aangehouden.

Volgens de bekomen informatie werd er op die locatie drugs verhandeld. Na deze informatie te hebben uitgewerkt kwamen de vier verdachten in beeld. Tijdens de aanhouding van Claudio, werd een zak met 23 gram marihuana en 1 gram hasj verborgen. Claudio verklaarde aan de politie dat de drug niet aan hem toebehoorde, maar dat andere mannen de drug daar hadden verborgen.

De rechercheurs merkte op dat de verdachte Peter bij het zien van de politie een zak met vermoedelijk drugs weggooide. De zak inhoudende ongeveer 75 gram marihuana, 4 xtc-pillen, 17 gram hasj en 4 gram “sukru” werd door de politie gevonden.

Verder werden Jason en Daninio die op een bank zaten aangehouden. Zowel Jason als Daninio werden gefouilleerd, doch werd er geen drug op hen aangetroffen. De wetsdienaren stelden een onderzoek in onder de bank waarop het tweetal zat en troffen 73 gram marihuana in een zak aan. Alle drugssoorten die op de vier verdachten zijn aangetroffen, werden door de rechercheurs in beslag genomen.

De vier drugsverdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst.