Volleybalcompetitie gaat van start

27 November 2021

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 27 november 2021- “Na ruim zeven maanden hoop ik dat we alle randvoorwaarden hebben geschapen om gewoon veilig verder te gaan en de competitie eindelijk af te ronden. De lidverenigingen zijn ready en hebben steeds hun medewerking verleend. Ik voel me echt opgelucht.”

De hervatting vindt vandaag niet meer plaats in de Amos Sporthal, maar in de Ismay van Wilgen Sporthal. “We zijn met Amos nog aan het onderhandelen over de tariefwijzing”, laat Suvobo-preses Lionel Blokland optekenen. Manhoef meent dat met uitzondering van Survos alle verenigingen zullen meedoen. Vaccinatiekaarten van spelers zijn door de clubs digitaal opgestuurd. Als voorwaarde was gesteld dat spelers al tenminste één prik moeten hebben gehad.

De loting voor de Champions League heeft op de spoed algemene vergadering van woensdag geen voortgang gehad aangezien de vrouwenteams van Suriname nog goed in kaart gebracht moeten worden. Blokland zegt: “Bij de vrouwen is er in de ALV besloten alle zes ingeschreven teams (Vios, Gideon, Delco, SVV, Bazooka en Yelyco en red.) aan te schrijven voor participatie.” Manhoef vult aan dat indien, wordt bevestigd er een bekertoernooi ingelast zal worden om de top vier te bepalen. De Champions League-competitie is bedoeld voor de acht sterkste teams (vier mannen en vier vrouwen) uit Suriname en Frans-Guyana.  Tweet  Gerelateerde artikelen Bestuursverkiezingen volleybalbond in december Cabriëlla Bouterse aast op kampioenstitel met Ave Maria Bestuursverkiezingen volleybalbond in november Suriname en Nederland werken samen aan volleybal ontwikkeling Claire Niels toegevoegd aan bestuur volleybalbond Reageren op dit bericht?