Voortzetting Kerstpakketten project Stichting Divine Light afhankelijk van donaties

December 18, 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 18 december 2019 – Stichting Divine Light zal deze keer opnieuw trachten om behoeftige Surinaamse burgers een leuke kerstperiode te geven. Het wordt de tiende editie en dit jaar wenst de organisatie meer dan 1200 burgers met haar jaarlijks terugkerend sociaal project te bereiken. Althans, het streven is gericht op dat aantal, laat Lilly More Gonsalves Jardin de Ponte, oprichtster van Stichting Divine Light weten.

“Wij hebben nog steeds donaties nodig en kijken uit naar ondersteuning.” Zij uit haar dankbaarheid aan het adres van alle donateurs die nu reeds hun ondersteuning hebben aangeboden en zij die nog een bijdrage zullen leveren. “Het lijkt moeilijk te gaan met het krijgen van donaties voor sociale projecten. Evenementen sponseren is leuk, maar hoe zit het met mensen die het moeilijk

hebben om een bordje eten op tafel te leggen of nooit iets leuks krijgen”, aldus Gonsalves Jardin de Ponte.

Zij zegt dat het financieel bekeken een grandioze uitdaging is om het project jaarlijks uit te voeren. “Ons streven is om elk jaar 100 pakketten erbij te doen. Het is een hele zware uitdaging. Na tien jaar moet ik helaas toegeven dat mijn moeder en ik als bestuursleden nog heel veel eigen financiële inbreng hebben. Dat is voor ons niet meer te doen. Als er een vaste donateur komt dan kunnen we het project voortzetten.” Gebeurt dat niet dan zal haar organisatie noodgedwongen het aantal pakketten moeten terugbrengen naar ongeveer 700. Voor de voortzetting van het project kijkt de organisatie reikhalzend uit naar een hoofdsponsor.

– Stichting Divine Light-