Vrouw beroofd na commerciële vrijparij

10 May 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 10 mei 2021- De politie van het bureau Livorno heeft op maandag 3 mei de 34-jarige Ezechiël M. aangehouden voor diefstal door middel van geweldpleging,
Ezechiël wordt ervan verdacht dat hij een mobiele telefoontoestel van een jonge vrouw heeft weggenomen. Dit nadat hij haar mishandeld had. De jonge vrouw verklaarde dat zij met de verdachte Ezechiël naar een pension ging, alwaar zij tegen betaling seks met hem had. Na de daad wilde Ezechiël haar met nep goud betalen. Toen de vrouw dat door had eiste zij geld van hem op. Er ontstond een woordenwisseling tussen de verdachte en de vrouw waarbij hij haar mishandelde haar zaktelefoon weg nam en weg rende.

Op haar aanwijzing van de aangeefster werd de verdachte in de omgeving van de Paltan Tewarieweg aangehouden. De buitgemaakte zaktelefoon is op hem teruggevonden en in beslag genomen. Ezechiël werd voorgeleid en is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. De zaktelefoon is terug gegeven aan de vrouw.

-Kps-