Vrouw claimt dat Conor McGregor de vader van haar dochtertje is

February 6, 2019

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 06 februari- Terry Murray, een 26-jarige vrouw uit Liverpool, heeft in Engelse media geroepen dat Conor McGregor de vader is van haar dochtertje Clodagh. Ze zegt dat zij en de 30-jarige UFC-ster 9 maanden voor de geboorte van het kind seks hebben gehad. Aan The Mirror vertelt Murray dat ze in april 2017 seks zou hebben gehad in het hotel van de Ier. 4 weken later beviel Dee Devlin, de vriendin van McGregor, van zoontje Conor jr. McGregor heeft inmiddels alles ontkend, en zegt dat Murray toen waarschijnlijk met een van zijn vrienden naar bed is geweest.

Om het geld?
Maar de vrouw houdt stug vol dat het toch echt McGregor zelf was met wie ze een wild avondje beleefde. Murray heeft zelfs foto’s van haar in het hotel van de Ierse kooivechter laten zien. Murray zegt ook niet uit te zijn op McGregors geld. “Ik wil gewoon bewijzen dat hij Coldaghs vader is en dat ik niet lieg.”

Hoe ging die avond precies?
Terry legt in The Mirror even haarfijn uit hoe die avond precies verliep volgens haar. Na een feestje eindigde zij en een vriendin van haar in het hotel van McGregor. Die sliep daar, samen met nog wat vrienden. “Eerst deden we een drankje op de kamer van een van zijn vrienden. Al snel begon een iemand me te zoenen. Ik zoende wel even terug, maar toen hij onder mijn shirt ging zitten zei ik: ‘Nee! nee! Toen ben ik naar Conors luxe suite gegaan. Daar zat hij met wat vrienden.” “Ik zei ‘hoi’ tegen Conor. Hij zei: ‘Ik heb op je gewacht’. Ik zei dat ik nog niet eens een fatsoenlijke foto had van mij en Conor dus ik vroeg of ik met hem op de foto mocht. Hij legde een arm om me heen en liepen naar zijn slaapkamer.”

‘Niet echt geslapen’
“Hij begon met te zoenen en ik zoende terug. Ik herinner me nog wel dat ik vroeg: heb je geen vriendin? Hij zei dat het altijd aan- en uit ging. Daarna hebben we geslapen. Naja, niet echt geslapen, als je begrijpt wat ik bedoel.”
“Later zei hij nog: stel je voor dat je nu zwanger raakt van me. Dan heb je echt het gouden ticket gevonden. Ik vertelde hem gelijk dat ik geen anticonceptiepil slikte maar hij was zo van: ‘ah, f*ck it’.” Terry vertelt zelfs dat ze 2 dagen later nog een keer seks hebben gehad in een Milton-hotel.

DNA-test
Conor McGregor zou het hele verhaal dus ontkennen en is ook bereid om een DNA-test te doen om te bewijzen dat dochtertje Clodagh (1 jaar oud inmiddels) NIET van hem is.

-sportnieuws.nl-