Vrouw die ex-partner terug wilde, zette het leven van haar kinderen op het spel

3 July 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 03 juli 2021- De 27-jarige Meredith S. is op zondag 27 juni door de politie van het bureau Nieuwe Haven aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Meredith stuurde op die bewuste dag eerst een filmpje waarbij zij een plastic zak over het hoofd van één van haar kinderen had geplaatst naar haar ex-partner. Ze probeerde steeds haar ex-man met wie zij vier minderjarige kinderen heeft middels gewelddadige filmpjes naar huis te krijgen. Toen de man niet reageerde op haar filmpjes en verzoeningspogingen, maakte zij op 27 juni telefonisch contact met hem. Haar ex-partner was het gedrag van haar beu en schakelde de politie en familieleden in.

De politie die zich spoedig naar het woonadres van Meredith begaf, sloeg de jonge vrouw gelijk in de boeien. Volgens verklaring van de ex-partner is het de derde keer dat de verdachte het leven van de kinderen op het spel zet om hem zodoende thuis te krijgen. In het eerste filmpje hield ze een mes tegen de keel van één van de kinderen en in het tweede filmpje deed ze dat met een schaar.
Bij de voorgeleiding heeft de jonge moeder bekend het strafbaar feit te hebben gepleegd.

-Kps-