S.V. Junior neemt koppositie over in de 2e divisie

26 January 2020

Zondag 26 januari 2020 – Nadat Flora dure punten heeft laten liggen door 0-0 gelijk te spelen tegen Deva Boys, maakte S.V. Junior zaterdag 25 januari daar gretig gebruik van in het LSB stadion.
Een gemotiveerde Sunny Point creëerde enkele scoringskansen, maar was niet succesvol. Beide ploegen gaven zo min mogelijk ruimte weg aan elkaar in de eerste helft. In de tweede helft wijzigde S.V. Junior hun taktieken en er ontstond meer ruimte voor beide ploegen om te voetballen.
Rishano Wijngaarde vond het net als eerst voor S.V. Junior. Trainer Houwen en Landveld van Sunny Point pleegde na de 1-0 direct hun wissels, maar helaas benutte Sunny Point hun kansen niet. Donovan Loswijk stelde de overwinning veilig voor S.V. Junior door in de slotfase tot 2 maal toe te scoren en daardoor de eindstand te bepalen op 3-0.
Trainer Hezron Riedewald van S.V. Junior blikt terug op een mooie overwinning voor de fans omdat S.V. Junior vandaag hun 6 jarig bestaan viert.
S.V. Junior staat na 6 wedstrijden aan kop in de tweede divisie met 16 punten, gevolgd door Flora met 14 punten.