Actualiteiten-programma ‘8-er ‘t nieuws’ weer van start

15 March 2018

In: Nieuws
Comments: 0

 

Donderdag 15 maart 2018 – De Nationale Zender, STVS, maakt een nieuwe start met het actualiteiten-programma ‘8-er ‘t nieuws’.

Steven Rodriguez, directeur van de STVS: “Bij mijn aantreden als directeur van de STVS op 1 augustus 2017, werd meteen duidelijk hoe groot de vraag is naar dit veel bekeken programma. We hebben gemeend om weer te starten en de samenleving tegemoet te komen als Nationale Zender, omdat dat onze taak is.”

Met ingang van 15 maart 2018 zal dit programma elke donderdag te zien zijn op kanaal 8.1, na het Journaal. Het concept blijft onveranderd met aan de hoofdtafel actuele kwesties en aan de tweede tafel sociaal maatschappelijke en human interest onderwerpen.

De presentatie van ‘8-er ‘t nieuws’ ligt in handen van Randy Kromodiharjo en Cedric Spier.

Bron bericht: Public Relations STVS