Geen corruptie in vlaggenproject

3 March 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Melvin Bouva, vice-voorzitter van de Nationale Assemblee en prominent lid van de Nationale Democratische Partij, blijft erbij dat er geen sprake is van corruptie in de zaak van het vlaggenproject. Daarbij heeft de Wegenautoriteit geld geleend bij de NDP om de activiteiten rond de viering van de 42ste srefidensie te Brokopondo op te zetten. Ondanks dit standpunt vindt hij het ongehoord dat dit zo moest plaats vinden.

In het parlement, tijdens de bergotingsbehandeling dinsdag, werd de regering onder vuur genomen. DNA leden van de coalitie en de oppositie vroegen een duidelijke verklaring over de werkellijke toedracht in deze. Bouva meldt dat de NDP- fractie meer informatie en de resultaten van het onderzoek verwacht. Volgens hem hebben oppositie leden misbruik van de situatie gemaakt om onwaarheden te verkondigen aan de samenleving .