IDB organiseert tweede aanbestedingsbeurs voor consultants en bedrijven

19 March 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 19 maart 2018 – De Inter Amerikaanse Ontwikkelings Bank (IDB) organiseert, in samenwerking met de Surinaamse Overheid, het frans fonds AFD alsook de Islamitische Ontwikkelingsbank IsDB, de tweede aanbestedingsbeurs voor consultants en bedrijven in Suriname.

Tijdens deze beurs, zullen de Projectunits van de verschillende, door de IDB, de AFD en de IsDB gefinancierde ministeries en bedrijven, hun projekten presenteren en kunnen consultants en andere belanghebbenden informatie krijgen die noodzakelijk is om mee te dingen naar uitvoeringswerkzaamheden.

De eerste aanbestedingsbeurs, in 2016, was een enorm succes.

Toen was er op de dag van de beurs ook een formeel deel, dat slechts via registratie kon worden bezocht. De aanstaande aanbestedingsbeurs is volledig open.

Deze beurs vindt plaats op vrijdag 23 maart van 9.00 uur s’morgens tot 15.00 s’middags in de Royal Ballroom van Hotel Torarica.

– STAS Internationale Strategische Communicatie en Branding –