54e Fernandes/Mc Donalds AVD gaat van start

3 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 3 april 2018 – Het is weer tijd voor het wandelevenement, Avond Vier Daagse AVD.
Morgen, woensdag 4 april is de start om 16.00uur vanaf het BVSS terrein aan de Johannes Mungrastraat. Er zal gelopen worden in de Junioren- en Seniorenklasse, maar ook individuele lopers doen elk jaar mee. Op alle vier (4) wandeldagen is er ook een 5km loop ingelast. De Surinaamse AVD krijgt steeds weer een internationaal karakter door deelname van buitenlandse lopers.

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) bestaat 54 jaar en organiseert naast de Bedrijvenvoetbalcompetitie, jaarlijks, direct na de Paasdagen, haar traditionele wandelmars door Paramaribo en omgeving.
De Surinaamse AVD is uniek en niet slechts een wandelevenement, maar tegelijkertijd een culturele manifestatie en een show van kleding en bedrijfspromotie.

De 54e AVD begint op woensdag 4 april en eindigt op zaterdag 7 april met de prijsuitreikingen.

Klik op de foto’s voor de routebeschrijvingen.

Klik hier voor de video.

Bron bericht: -www.bvss.sr-
Bron foto’s: – www.bvss.sr / www.google.com –