Blockchain is veel meer dan crypto-currency

1 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 1 april 2018 – Met de blockchain technologie kan er veel meer bereikt worden dan alleen crypto-currency. Het is bewezen dat er mogelijkheden zijn voor Suriname om een voorhoede-rol te bemachtigen in de opmars van blockchain.

Tijdens de netwerk bijeenkomst van de ICT Associatie hebben Diëgo Ameerali en Raoul Brahim hun ervaringen gedeeld met de aanwezigen. Het advies dat zowel Brahim als Ameerali geeft is: “verdiep je in de technologie en doe vooral je eigen research.”

De technologie verlegt grenzen; vandaar het thema: ‘Crypto-currency: betalen en investeren zonder grenzen’
Crypto-currency is het digitale betaalmiddel van de toekomst.

Klik hier voor een verslag

-Verslaggever: Xaviera Arnhem/Camera: Kishan Jalimsing-