Deel Zwartenhovenbrugstraat wordt opengesteld

13 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 13 april 2018 – In de tweede week van de maand mei, zal het eerste gedeelte
van het wegdek aan de Zwartenhovenbrug, tussen de Keizerstraat en de Nassylaan, worden opengesteld voor het verkeer. Dit gedeelte was tijdelijk afgesloten vanwege rehabilitatie en
vernieuwing van de riolering.

Het startsein voor rehabilitatie van de Zwartenhovenbrugstraat werd in november vorig jaar gegeven. De werkzaamheden aan de totale wegstrekking zullen ruim twee jaar in beslag nemen. Voor het deel tussen de Nassylaan en de kruising met de Keizerstraat was zes maanden uitgetrokken. Maar nu al blijkt dat de eerste fase eerder dan gepland wordt opgeleverd. Nu worden alle voorbereidingen getroffen voor de volgende fase.
Klik hier voor de video

Nu daar de werkzaamheden bijna zijn afgerond heeft de politie de rijrichting tussen de Keizerstraat en de Zwartenhovenbrugstraat weer tijdelijk opengesteld, bevestigt Inspecteur Stanley Changoer, hoofd van de Verkeers Handhaving Dienst van het Korps Politie Suriname. Klik hier voor de video

-Verslaggever: Clayton Hiwat/Camera: Ramkoemar Sewgobind-

– Bron foto : Dagblad Suriname –