Eerste Jeugdwerkers training EBGS succesvol

18 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 18 april 2018 – Met als thema “Verjongende en Vernieuwende Energie voor de EBGS”, heeft de Commissie Evangelische Broedergemeente Suriname Vrouwen Centraal de eerste training voor EBGS Jeugdwerkers afgerond.

Negentien jeugdwerkers ontvingen op 13 april, tijdens een prachtige ceremonie in de Graaf von Zinzendorf Herberg, hun certificaat uit handen van de bestuursleden van EBGS Vrouwen Centraal. Met tevredenheid wordt teruggekeken naar een enerverende, maar zeer vruchtbare periode. De onderwerpen die behandeld werden zijn bijbelstudie technieken, communicatie, family issues, Basic Life Skills, counseling, leiderschap, gezondheid, en gendergelijkheid en – billijkheid.

De skills die aan de jeugdwerkers werden bijgebracht, moeten ertoe leiden dat zij versterkt met meer kennis en vaardigheden op dynamischere wijze en met meer enthousiasme hun Jeugdclub leiden en de jongeren van hun gemeente bijstaan op hun weg naar ontwikkeling.
Het ultieme doel van dit project is om een positieve invloed te hebben op de jeugd van Paramaribo – Zuid.

In 2018 is Suriname focusland voor Wereld Gebedsdag. Dat betekent, dat gedurende het heel jaar 2018, in alle landen waar er christelijke denominaties zijn, niet alleen voor de noden van Suriname gebeden zal worden, maar de God van de Schepping zal ook gedankt en geprezen worden voor al wat Hij voor Suriname gedaan heeft, doet en nog zal doen.

-Bron: Evangelische Broedergemeente Suriname-