First Lady doneert in verband met Moederdag en ‘Nursing Week’

29 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 29 april 2018 – De Centrale Penitentiaire Inrichting aan de Welgedacht A, het Psychiatrisch Centrum Suriname en het dorp Kwamalasemutu hebben op het bureau van First Lady Ingrid Bouterse – Waldring, donaties ontvangen.

Voor de vrouwelijke gedetineerden waren er pakketten met persoonlijke verzorgingsprodukten, in verband met Moederdag op 11 mei. Terwijl het dorp Kwamalasemutu blij gemaakt is met sport-en spelartikelen en schoolbenodigdheden.

De donaties aan het Psychiatrisch Centrum Suriname zijn bestemd voor de viering van de ‘Nursing Week’ in verband met de internationale dag van de verpleging op 12 mei 2018.


Van 7 tot en met 11 mei zal het PCS activiteiten organiseren waaraan het verplegend personeel kan deelnemen. Het bureau van de First Lady heeft als motivatie drie waardebonnen ter beschikking gesteld van SRD 150, SRD 200 en SRD 250, te besteden bij Combemarkt.

De First Lady probeert maandelijks, met de beperkte middelen die zij van verschillende donateurs en sponsoren krijgt, zoveel als mogelijk in te spelen op de noden van de samenleving.

-Bron: Nationaal Informatie Instituut-