KPS krijgt 1000 mondstukken voor blaastests in het verkeer

20 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 20 april 2018 – De Stichting voor Verantwoord Alcoholgebruik Suriname (STIVASUR) heeft in het kader van veilig verkeer 1000 mondstukken geschonken aan het ministerie van Justitie en Politie. De middelen zijn ten behoeve van de politie voor het uitvoeren van blaastests in het verkeer. Donderdag is deze geste door minister Getrouw overhandigd aan de waarnemend korpschef van het Korps Politie Suriname, commissaris Antonio Chin.

STIVASUR verbindt zich aan het verantwoord gebruik, promoten en verkopen van alcoholhoudende producten die zij produceren, importeren en verkopen. De focus ligt op het voorkomen van rijden onder invloed, verantwoorde marketing, het voorkomen van alcoholgebruik door minderjarigen en gepaste voorlichting daarover.

-Bronnen: ministerie van JusPol/NII-