Minister Antoine Elias beëdigd tot minister van Volksgezondheid

10 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 10 april 2018 – Antoine Elias, die tot en met maandag 9 april, algemeen directeur was van het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nickerie, is vanmorgen beëdigd door president Desiré Bouterse tot minister van Volksgezondheid.

Het staatshoofd wenst de nieuwe minister veel sterkte toe met zijn nieuwe job.
Hij merkte op dat het geen eenvoudige taak is om deze functie op zich te nemen in dit tijdbestek, schrijft Starnieuws. Volksgezondheid is één van de speerpunten van de regering, benadrukte de president.

Als directeur van het MMC heeft Elias maandag nog een compleet gerenoveerde apotheek heropend. De verbouwing met meubilair heeft ruim SRD 400.000 gekost.
De financiering vond uit eigen middelen plaats.

In het STVS Journaal meer over de beëdiging van de laatste nieuwe minister in de regering Bouterse/Adhin. Antoine Elias volgt minister Patrick Pengel op die is overgeplaatst naar Openbare Werken, Transport en Communicatie.

-STVS/Foto: Starnieuws-