Minister Getrouw ingenomen met eerste veiligheidsbeurs

18 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 18 april 2018 – Minister Stuart Getrouw van het Ministerie van Justitie en Politie, heeft de opening verricht van de eerste veiligheidsbeurs, genaamd de “Be Safe Fair 2018”, georganiseerd door @live Entertainment Center.
Met deze driedaagse vakbeurs heeft de organisatie bedrijven uit deze sector een platform geboden om hun bedrijf zo goed mogelijk te profileren.
Professionals uit de beveiliging, veiligheidssector en geïnteresseerden zijn samen op het terrein van Flamboyant Park bijeen geweest om informatie te verschaffen aan de samenleving.

Minister Getrouw gaf bij opening, op 13 april, aan dat het initiatief van @Live Entertainment center, om een ‘safe fair’ te organiseren, een mooie aanzet is om de veiligheid van ons zelf en onze have en goed te professionaliseren. Op deze beurs zijn de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de veiligheidsbranche tentoongesteld.

Getrouw sprak de aanwezigen toe: “Dames en heren, vertegenwoordigers van beveiligingsdiensten en bedrijven, jullie hebben ook een eigen verantwoordelijkheid als het gaat om veiligheid, maakt u gebruik van de mogelijkheden die deze beurs te bieden heeft. De weg naar veiligheid is beter door met elkaar samen te werken. Safety first is safetyalways”.

-Bron: ministerie van Justitie en Politie-