Minister Getrouw op werkbezoek in het Westen

17 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 17 april 2018 – Minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie, heeft het afgelopen weekend een werkbezoek gebracht aan Saramacca, Coronie en Nickerie.
Tijdens dit bezoek heeft de minister kennisgemaakt met het personeel van de verschillende Politieposten, de Brandweerkazerne en de strafinrichting Hazard van Het Korps Penitentiaire Ambtenaar. Ook zijn er meteen gesprekken gevoerd met de hoofden van de verschillende diensten.
De bewindsman heeft de knelpunten, de problemen waarmee het personeel kampt en de omstandigheden waaronder de mensen hun diensten verrichten mogen aanhoren.

Het doel van het bezoek is meer om een beter inzicht te krijgen in het reilen en zeilen binnen Juspol om zo een goed beleid te kunnen uitstippelen en uit te voeren.
Na de rondgang kwam de minister tot de conclusie, dat het personeel overall gemotiveerd is en dat voelt goed aan, zegt de bewindsman.

Het is de bedoeling dat de minister ook het personeel in de overige districten bezoekt om zo van gedachten met hen te wisselen. In de delegatie waren ook aanwezig de directeur Operationele Diensten, Lucretia Redan en de waarnemend onder directeur Algemeen Beheer van het ministerie, Shivanand Ramlal.

-Bron: ministerie van Justitie en Politie-