Verhoging importheffing kip goedgekeurd door DNA

15 April 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 15 april 2018 – Het verhogen van de invoerrechten op vlees en eetbare slacht-afval was de afgelopen week een belangrijk agendapunt tijdens de vergadering van De Nationale Assemblee. De verhoging naar 40% is onderdeel van een pakket van maatregelen om de surinaamse pluimveesector te stimuleren.

Klik hier voor de video.

Na de beraadslagingen is deze wet goedgekeurd met 27 stemmen voor en 1 tegen.
Leden van het parlement hebben de regering opgeroepen alles eraan te doen om de surinaamse pluimvee sector verder te stimuleren. De verhoging van de importheffing alleen, zou niet voldoende zijn om de sector te ontwikkelen.

Klik hier voor de video.

-Verslaggevers: Randy Kromodihardjo/Raoul Abisoina
-Camera: Cedric Best-